tir. 12. okt. | Tid for Yoga

HEALING RITUALS YOGA

Vi samles rundt dette ritualet for å praktisere en myk, feminin healende økt.
Registration is Closed
HEALING RITUALS YOGA

TID & STED

12. okt. 2021 18.30 – 21.00
Tid for Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

OM EVENTET

Denne tirsdagskvelden praktiserer vi Yin Yoga til lyden av syngeboller, synger mantra, får guiding fra kortene og du får en terapeutisk Samkalpa duft for bruk under ritualet som du senere kan benytte der hjemme for å vende sansene tilbake til ritualet og tilstedeværelsen i deg selv slik at du kan fortsette å være din egen healer.

Du inviteres her hjem til deg selv. Du blir invitert hjem til det som er, vi lytter til kroppen og sjelen der den aller viktigste kunnskapen om livet ligger.  Husk å ta med skrivesaker.

Vi jobber med en miks av gamle metoder, spiritualitet og noen nyere metoder. Jeg er ikke så opptatt av de moderne, vestlige metodene. De virker ofte mer forvirrende enn nyttige, som gammel klok visdom satt i et moderne, noe mer forvirrende system. Keep it simple så fungerer det ofte enda bedre.

Det er best om du ikke har mer planlagt etter ritualet, gå helst hjem og avslutt ritualet der slik du får det forklart. For å sikre størst mulig effekt.

Med : One Slow Yogi / Jorunn Maria

Sted : Øvregaten 25, 3. Etasje (Bergen)

Når : Tirsdag 12. Oktober 18.30 - 21

Obs! Ta med yogamatte og skrivesaker. Pledd og bolster kan du låne i yogaastudioet om du ønsker det. Det vil bli benyttet Palo Santo røkelse så dette ritualet er ikke for deg som misliker denne.

Din påmelding er bindende. Refusjon kun ved sykdom med sykemelding fra lege.

Ikke lokk andre med deg på kurset. Jeg ønsker kun deltakere som kjenner at dette føles riktig å være med på.

BILLETTER
Pris
Antall
Total
  • Healing Rituals Sirkel
    300 kr
    300 kr
    Utsolgt
Denne arrangementet er utsolgt

DEL EVENT